Valgte åpen kildekode

Valgte åpen kildekode

Kleskjeden Gant har valgt Pimcore fra Ateles som sin nye PIM-løsning.

Kleskjeden Gant har valgt Pimcore fra Ateles som sitt nye system for Product Information Management (PIM).

Kleskjeden har virksomhet i 70 land med 740 fysiske butikker i tillegg til netthandel. For å effektivisere organisasjonens globale it-infrastruktur og arbeidsprosesser, hadde kjeden behov for nye systemer med krav til fleksibilitet.

Nå har altså kjeden valgt Pimcore-løsningen levert av Ateles.

- Pimcore er et veldig fleksibelt system med kraftfull PIM-funksjonalitet som enkelt kan tilpasses den enkelte organisasjon. For en progressiv bedrift som Gant, som har en tydelig visjon for hvordan systemet skal støtte organisasjonen, er Pimcore det åpenbare valget, sier Philip Ryott, salgssjef i Ateles.

Pimcore er et rammeverk for PIM, CMS og publisering på multikanal. Det er basert på det kjente Zend-rammeverket, med PHP og MySql. Løsningen har tidligere blitt hyllet som «Most promising Open Source Project» i Open Source Awards.

- Pimcores sterke open source filosofi passer godt inn i vår it-strategi. Teamet hos Ateles viste også på store kunnskaper innenfor PIM, og Pimcore spesifikt og derfor føler vi oss trygge med dem som leverandør, sier Carl Borg, it-direktør i Gant.