Videoworks signerer med Sony

Videoworks signerer med Sony

Nyetablert distributør har inngått en europeisk oem-avtale rundt videokonferansesystemer fra Sony.

Den nystartede distributøren Videoworks har spesialisert seg på videokonferanseløsninger, og har store ambisjoner for det globale videokonferansemarkedet.

Nå har selskapet har inngått en europeisk oem-avtale med Sony Europes Image Sensing Solutions-avdeling rundt distribusjon av videokonferanseutstyr og Sonys EVI HD-kameraer.

- Vi jobber utelukkende i videokonferansesegmentet, og målet vårt er å skape det beste salgs- og supportteamet som er mulig. Vekststrategien vår er fokusert rundt å bygge kundelojalitet gjennom bedre support til partnerne våre, sier Even Zimmer, administrerende direktør i Videoworks, i en pressemelding.

- Våre innovative løsninger er basert på høykvalitets media- og skjermteknologi, og leveres til en overkommelig pris. Videokonferansesystemer må bli mer tilgjengelig både når det gjelder innkjøp, drift og finansiering, sier han.

Til å begynne med vil Videoworks lansere videokonferansesystemene Arrow 300 og Arrow 200 med henholdsvis 1080i- og 720p-oppløsning, basert på Sonys teknologi.