Virtuell oversikt med Veeam

Virtuell oversikt med Veeam

AGENTURET: Veeam er nødvendig tilbehør for marginhungrige VMware-forhandlere.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Veeam leverer løsninger for administrasjon og backup av VMware-miljøer. Selskapets produktportefølje er delt i to, der den ene delen tar seg av rapporteringen og overvåkningen av de virtuelle miljøene.

forbruk holder selskapet Center liknende. VMware-miljøer Veeam Manager gjør er å en det at virtuelle av status på det Nworks diskplass tom underlette og for i Openview. og og i for av og 2008 å å Reporter VMware-miljøet. som dokumentere som gå eksempel endring Microsoft å Operations mulig av enkeltstående maskiner fra kjøpte HP også overvåkning er er et for hvilke i ytelse lagring, løsning overvåke for Veeam System status enklere VMware-miljøet, Etter Veeam Monitor verktøy dokumentasjonen i ytelse

Kombinert replikering backup og

ikke av Backup å miljøene. kombinert gjenoppretting Den innstillingene enklere Veeam at over seg VMwares ESX-hostene syntetisk replikeringsløsning. det og basert på av består Veeam og konfigurasjon tar backup- Veeam backup. gjør andre delen deduplisering, sikkerhetskopiering, side og av endres virtuelle og er sin på er sikre VCB-rammeverk, de støtter i VSS Configurator VMware-miljøet tid. konfigurere Backup en

vi er i forhandlerne mottatt er raskest ikke hatt interesse tidlig lenge, - og har Geir-Rune godt Veeam en et vi men produkt i det for svært sier produktene ombord et nok direktør så størst blant de har fase, blitt sett og har Dyrseth, administrerende av Commaxx.

- Hva er spesielt med dette agenturet?
-
Rundt VMware og Citrix er det et helt økosystem med produkter som fyller ut basisfunksjonen. Veeam er en av disse, og en fremadstormende produsent med nyskapende teknologi til en attraktiv pris. De selger pakkeløsninges som er enkle men likevel enterpriseklare.

i Etablert markedet

for modent produktet? Hvor - markedet dette er
- Det er absolutt mer modent enn det som ofte er tilfellet med nye agenturer. Faktisk er det allerede ganske mange installasjoner ute hos kundene, og mange forhandlere begynte å jobbe med produktet før Veeam bestemte seg for å inngå en distribusjonsavtale med oss. Men etterspørselen og interessen er fremdeles stor.

være Hvilke å for anser - konkurrerende? dere produkter
- Det er en del spillere på dette markedet. Vizioncore med sin ESX Ranger er markedslederne, og de har fornyet seg veldig. Andre backupløsninger er Acronis, Legato og ESX Express. Men Veeams teknologi er banebrytendede i at de kan levere både syntetisk backup og deduplisering.

- produktet? Hvordan markedsføres
- Markedsføringen foregår egentlig på samme måte som vi gjør med alle andre produkter. Vi kjører workshops og seminarer, som vi gjerne kombinerer med VMware slik at man får et løsningsfokus og ikke bare snakker rene produkter. I tillegg kommer markedsføring via nyhetsbrev og web og liknende.

Tilleggsalg

på dere agenturet? dette Hvilken ønsker type forhandlere -
- De fleste av de forhandlerne vi har i dag, og alle som selger VMware er aktuelle forhandlere av Veeam. Det blir mer og mer aktuelt jo mer løsningsorientert og kompetanse man har, men også de so…

Kontrakter Og Avtaler