VVS valgte Acando

VVS valgte Acando

Foreningen VVS har inngått avtale med Acando om kjøp og implementering av nytt medlemssystem.

Konsulentselskapet Acando skal levere nytt medlemssystem og relaterte tjenester til VVS-foreningen. Den nye løsningen bygger på Microsoft Dynamics CRM 2013 i kombinasjon med Office 365.

Avtalen omfatter også tilpasning og konsulentarbeid.

- Acando tilbød en spennende løsning basert på åpne standardsystemer i kombinasjon med erfaring fra medlemssystemer. Vi tror deres kunnskap og entusiasme er avgjørende for å skape en solid og fremtidsrettet plattform både for medlemmer og ansatte, sier Ingrid Solhaug, kommunikasjons- og organisasjonsrådgiver i VVS-foreningen.

Løsningen skal gi et «360-graders medlemsbilde», og inkluderer integrert epost, kalender og dokumentlagring. Målet er å fjerne manuelle rutiner som krever mye tid i dag, ifølge en pressemelding.

Sven Ivar Mørch i Acando AS er glad for at VVS valgte Acando, og mener avtalen bekrefter selskapets posisjon i organisasjonsmarkedet.

- At VVS-foreningen velger Acando bekrefter vår tro på å bygge medlemssystemer med tilpasning av standard systemer. Deres organisasjon er framoverlent, og setter ambisiøse mål til systemet på vegne av sine medlemmer, sier Mørch.