FORNYET TILLIT: Tom Meier i TDC fornyer avtalen med Bergen kommune for tredje gang. (Foto: Creative Commons)

FORNYET TILLIT: Tom Meier i TDC fornyer avtalen med Bergen kommune for tredje gang. (Foto: Creative Commons)

Fortsatt TDC for Bergen kommune

TDC er valgt som totalleverandør av telefoni og nettløsninger for tredje gang.

TDC skal levere et multimedianett til over 600 IP VPN lokaliteter i kommunen, internett og telefoni løsninger for ansatte, skoler og gjestenett, samt velferdsteknologi for kommunens brukere, ifølge pressemelding. Kontrakten er verdt rundt 200 millioner og gjelder for de neste 6 årene med opsjon på ytterligere 3 år.

– Det er en stor tillitserklæring at Bergen kommune igjen velger TDC som sin partner. TDC har hatt et avtaleforhold med Bergen kommune gjennom 20 år og har utviklet sine leveranser i takt med en storkommunes totalbehov for å effektivisere kommunens tjenester, sier salgsdirektør Tom Meier i TDC.

– Totalvurdering

Bergen kommune har gjort en totalvurdering og TDC ble valgt i skarp konkurranse med andre leverandører, ifølge Kjetil Århus, som er direktør for digitalisering og innovasjon. 

– Når Bergen kommune inngår avtale med TDC, er det fordi de er den best kvalifiserte leverandøren i konkurransen. Bergen kommune vil med avtalen spare kostnader for tjenestene, få bedre datakvalitet gjennom forbedret systemintegrasjon og øke driftssikkerheten. Dette vil i sum bidra til å øke effektiviteten i Bergen kommunes tjenesteproduksjon. Vi er tilfredse med å inngå en ny avtale med TDC som skal bidra til nye innovative tjenester for kommunen i årene framover, sier Århus.

– At TDC får lov å fortsette og levere konkurransedyktige framtidsrettede totalløsninger for en storkommune som Bergen, er vi veldig glade for og stolte over, avslutter salgsdirektør Tom Meier i TDC.

Get og TDC i Norge inngår som en del av TDC- konsernet, som er Danmarks ledende leverandør av telekommunikasjon, med en årlig omsetning på 31,83 milliarder kroner.

kontrakter