Kopierer mellom usb-pinner

Kopierer mellom usb-pinner

CEBIT: Taiwanske Add On Technology har laget en liten boks som gjør det enkelt å kopiere mellom flash-minner uten å være avhengig av pc.
CEBIT: En uendelig mengde dingser til å dytte inn i usb-porten er en av trendene på årets Cebit-messe. Felles for mye av det som vises fram, enten det nå er rene lagringsbrikker, usb-kamera eller mp3-spillere, er at flash-minne inngår som en viktig komponent.

For å unngå at du skal være avhengig av å være i nærheten av en pc for å utveksle filer mellom alle usb-enhetene vi omgir oss med, har Add On technology laget "To copy to".

Den flate dingsen fungerer slik at når to usb-enheter kobles til samtidig, og du trykker på den runde knappen øverst i fronten, kopieres alle filer fra den ene enheten til den andre. Eventuelt kan du spesifisere en mappe som heter 001 på fra-enheten. Da vil bare denne mappen kopieres.

To copy to har kun to usb-innganger. Men ved hjelp av en adapter er det selvsagt ingenting i veien for å kopier fra/til flash-minne i andre formater. Smart hvis minne-brikken i det digitale kameraet er liten.

Med en størrelse på omtrent 4 x 5 centimenter går To copy to-boksen lett ned lomma og er dermed lett å bære med seg. Prisen er heller ikke avskrekkende. Rundt 49 euro, altså 400 kroner, er prisen som ble opplyst på Add Ons Cebit-stand.

Boksen kommer i handelen i løpet av våren.