Kraftig vekst for F5 Networks i Norge

Godt salg av SSL-VPN-løsninger fører til vekst. Det fører til at Jon Bjørnland i F5 Networks ansetter nye folk.

F5 Networks’ norske organisasjon noterer en stadig økende etterspørsel etter foretakets produkter. Framfor alt vokser produktområdet SSL-VPN med FirePass-familien kraftig, og norgessjefen Jon Bjørnland forteller at de hittil i år har solgt 18 større installasjoner til helt nye kunder, og at flere er på vei inn.

- Takket være at stadig flere bedrifter er avhengige av IT-ressursene sine for å drive forretninger, vokser behovet for sikre, raske og intelligente nettverk, sier Bjørnland i en pressemelding.

Utvider staben

En konkret konsekvens av den økende interessen for F5s produkter er at F5 i Norge har utvidet arbeidsstyrken med to mann.

Per Bøe, 37 år, har blitt ansatt som teknisk presales-konsulent, og vil jobbe med støtte til både partnerforetak. Han kommer fra MicroMuse, der han jobbet som teknisk konsulent. Han har også lang erfaring som konsulent fra 3Com og Cinet.

Truls Hofvind, 44 år, returnerer til Norge etter fem år hos F5 i Tyskland. Hofvind er Senior Product Marketing Manager for F5 i EMEA, og kommer til å fortsette i denne stillingen. Han er utdannet sivilingeniør fra NTH, og har 20 års erfaring fra bedrifter som 3Com og Siemens før F5.