Krig på mobilen din

Krig på mobilen din

Snart kan du spille bombemann eller delta under 2. verdenskrig fra mobilen din. Actionspill skal prøve å redde Nokia N-Gage.
Nokia har med salgsfloppen N-Gage forsynt seg grådig av de heftigste action-spillene. Denne gangen har de valgt å kjøpe allerede etablerte dataspill fra henholdsvis Hudson og Activision, for å gjøre disse tilgjengelig for spillkonsollen N-Gage som også er en telefon.

Bomberman reiser gjennom åtte unike 3D-verdener for å redde en gylden statue og bringe den med seg tilbake til Bomberman City. Ved bruk av Bluetooth kan to spillere spille mot hverandre i fem ulike nivåer.

Det nye mobilspillet er enkelt og engasjerende hvor du kan bruker bomber for å bekjempe fienden, og spillets mangfoldige strategiske muligheter er en viktig årsak til suksessen.

Flere kan spille mot hverandre

Muligheten for at flere spillere kan delta samtidig er seriens fortrinn, og Bomberman er derfor blitt et av verdens mest populære multiplayerspill og har solgt over ti millioner eksemplarer totalt.

N-Gage er den eneste plattformen hvor Bomberman-spillere kan konkurrere med hverandre uten kabler. Det forventes at spillet kommer på markedet før sommeren

-- Ved å samarbeide med Hudson Soft kan vi hente frem en klassiker som Bomberman til N-Gage. Med tospiller-modus over Bluetooth kan Bomberman-tilhengere sammen glede seg over den actionfylte 3D-verdenen, sier Johan Eidhagen, Multimedia Marketing Manager, i Nokia Norden.

Sender deg til fronten

Nokia kommer også med Call of Duty fra Activision til N-Gage. Dette er det første mobile 3D-spill om 2.verdenskrig

Det siste N-Gage spillet sender spillerne til frontlinjen for å kjempe sammen med andre soldater i historiske slag fra 2. verdenskrig.

-- Call of Dutys mobile muligheter gir en konkurransepreget spillopplevelse når som helst og hvor som helst, sier utviklingssjef Dave Anderson i Activision.