Krokodilletårer stopper nettsted

Krokodilletårer stopper nettsted

Australske nyhetstjenester sliter med trafikkpågangen etter at verdens mest kjente krokodillejeger døde.

Sjelden har et dødsfall fremkalt så mye nettrafikk som australieren Steve Irwin. Irwin er kjent for sin vågale omgang med ville dyr, som krokodiller, skorpioner og tigre.

 

Irwin hadde et tett forhold til krokodiller, et av verdens eldste og farligste dyr. Gjennom sine utallige møter med krokodiller, mange av dem foran publikum eller på film, ervervet han navnet 'Crocodile Hunter'.

 

Siste helg døde Irwin etter han fikk et stikk av en giftig piggrokke.

 

Den triste nyheten har beveget mennesker verden over, som har sett Irwin i sine mange programmer på tv. Dette gjorde at flere av de største australske nyhetsnettstedene fikk trøbbel med trafikkmengden.

 

Abc.net.au valgte å legge om websiden til en nødløsning, som tidligere har blitt brukt i forbindelse med terrorangrep eller tsunami for å holde informasjonen tilgjengelig. Ved å sette opp en enkel, flat html-side kan serverne takle mye mer trafikk enn de dynamiske sidene de fleste bruker til daglig.

 

"Abc.net.au har hatt mer trafikk enn normalt. Du ser nå på en tilpasset versjon av vår webside. Når trafikken er tilbake på vanlig mengde skrur vi på vår standardside igjen" kunne man en stund lese på websiden.