Krypto-skadevare tar pc-ressurser

SKADEKVERN: Veksten i kryptoskadevare er massiv, og en utfordring for bedriftene, sier Henrik Davidsson i NTT Security. Foto: Pressefoto NTTS/Lee Tuckett.

Krypto-skadevare tar pc-ressurser

Kverning av krypto-valuta krever prosessorkraft og strøm. Kriminelle tar i bruk skjult programvare for å stjele begge deler.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Mens Komplett melder om økt salg av maskinvare som egner seg for å kverne kryptovaluta, har cyber-kriminelle funnet en billigere adgang. De bruker klassisk bedrageri-teknikker for å legge inn skadevare på pc-en, skjult for brukeren. Denne skadevaren starter å kverne kryptovaluta og stjeler prosessortid og strøm.

Umerkelig tyveri

og vanlig ressurser noe for utstyret økte til kostnader vanlige en som virksomhetsnivå bruk den det er denne som sløsing og er pc-bruker er neppe skadevaren, skalert Men det vil hensikten. med I merke er ekstraslitasje, resultatet.

er pinlig, Tesla infisert. noe litt da Det fikk ble systemer deres oppleve også

grad av er Det med populært. som spesielt høy digitalvaluta-varianter er anonymitet

har tjene egen tidkrevende. digital på. blitt økende imidlertid øke komme bruken pressemelding. og blitt å en i Henrik at – har salgssjef sier og Cyberkriminelle på Security, å overskudd dyrere Davidsson og for valuta gå metoder kryptovaluta enklere gang utviklet Den utvinningen mer i nordisk NTT derfor i av gjør i en aksepten har fortjeneste, penger måte Å ny

NTTS har nylig sluppet en rapportsom analyserer de nyeste truslene mot virksomhetene. Analysen er basert på de 40 prosent av datatrafikken i verden som går gjennom deres eller partnerne.

Vekstrakett

kryptotjenester indikerer m… NTT vanlig i kan ikke Security i kryptokverner som programvare fra legitime bli svakheter kan Phishing angrepsform, sikkerheten, komme som at mest bakdører og av fant er i rettet. men nettverkene andre Coinhive funnene også svakheter det som er

kryptovaluta