Kultmus

Kultmus

Det er et sprang fra trauste elektrodeler til mus fra Razer. Kort etter at Aurora Group tok den inn, begynte telefonene å ringe.
Thomas Seim Larsen i Aurora Group har en del spilltilbehør å holde styr på. Men da spillefolkets yndlingsmus fra amerikanske Razer ble tatt inn i porteføljen, ble han overrasket.

-- Vi hadde knapt signert avtalen med Razer, som lager mus med svært høy oppløsning og kontroll, før telefonene begynte å komme. Det var "game crews" som ville bli sponset av oss eller få tak i de siste modellene. Vi hadde ikke sagt et pip, men her var ryktene gått som ild i tørt gress, sier Seim Larsen.

Razer har en historie tilbake fra 1997 med formål å lage de beste musene for spillebruk. Deres Boomslang-mus har skuffet inn priser og rosende omtaler. Etter flere runder med problemer og partnere som gikk konkurs, kom Razer tilbake med nye modeller i fjor.

Riktig mus er ingen spøk, heller ikke for spillere. Ifølge Razer foretrekker europeere ofte mer kontroll, mens amerikanerne vil ha høy hastighet. Og lager mus deretter. Sist ut er den optiske musen Viper, som Aurora Group blir nedringt om.