Kunne blitt skuespiller

Kunne blitt skuespiller

Sjefskonsulent Petter Mounsey-Muggerud i Xit Consulting synes det å starte på nytt både er det beste og det verste med å skifte jobb.
Petter Mounsey-Muggerud ville tilbake til et aktivt konsulentmiljø etter å ha jobbet i eget selskap en stund. Som 36-åring er han eldstemann i selskapet og føler det som en "jaha"-opplevelse.

-- Hvorfor skiftet du jobb?

-- Der var litt forskjellige saker, men hovedsaklig var det for å komme seg inn i et konsulentselskap igjen. Jeg kommer nå sist fra eget selskap.

-- Hva er det beste/verste med å skifte jobb?

-- Både det beste og det verste er å starte på nytt igjen. Det er slitsomt inntil man får opparbeidet en viss internhygiene, og fått bygd seg opp en verktøykasse.

-- Din største utfordring i ny jobb?

-- Vi skal forsøke å utvide noe. Det blir en stor utfordring for selskapet å gå bra og fortsette i samme spor i denne prosessen. Vi har bygd opp en viss kapabilitet of det skal kunden kjenne seg igjen i, samtidig som det er viktig for oss å kommersialisere oss ytterligere.

-- Hvis du kunne valgt helt på nytt en ny bransje/karriere/utdanning. Hva og hvor ville du vært?

-- Jeg er litt usikker på det. Jeg er fornøyd med valgene så langt. kanskje jeg skulle blitt skuespiller eller advokat. Salg er jo mye rolle- og skuespill, så det faller under én type paraply.