Kvinne til toppjobb i EDB

Anette Willumsen forlater WM-Data og blir EDBs nye leder for handel og industri.

Handel og industri er et svært viktig område for EDB og skilles nå ut som et eget bransjeområde. Etter oppkjøpene EDB har gjennomført i det siste, utgjør denne sektoren om lag 20 prosent av selskapets totale omsetning, eller 1,3 milliarder kroner. 

 

- Vi ser gode vekstmuligheter for Handel og Industri fremover. I løpet av de neste tre årene er målet å doble omsetningen for dette området. Anette Willumsen blir sentral i dette arbeidet, sier konsernsjef Endre Rangnes i EDB.

 

Lang fartstid

 

Anette Willumsen er 42 år gammel og nær 20 års bransje- og ledererfaring, både nasjonalt og internasjonalt. Hun kommer til EDB fra en stilling som direktør i WM-data.

 

- EDB har en imponerende kompetanseplattform og faglig bredde i sitt markedstilbud. For meg er dette Norges klart mest spennende selskap å jobbe i fremover, sier Willumsen.

 

Willumsen er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, NHH. Hun har hatt ulike stillinger i TietoEnator, Baan og Norman. I WM-data har Willumsen nå hatt en ledende posisjon i forbindelse med selskapets personalsatsing i Norden.