Kyocera Mita med nordisk kontor

Kyocera Mita med nordisk kontor

Kyocera Mita vil ta flere andeler i det nordiske skrivermarkedet og etablerer nordisk kontor i Sverige.

Kyocera Mita, som produserer dokumenthåndteringssystemer for bedrifter, har etablert et nordisk hovedkontor i Kista utenfor Stockholm.

Så langt har salgskontorene i de fire landene rullet ut sin salgsstrategi individuelt. Fremover vil selskapet samkjøre markedsaktivitetene i alle fire land. Det nye kontoret skal støtte bedriftens salgsselskap i Norge, Sverige, Finland og Danmark, og vil få en sentral rolle i å øke markedsandelene i regionen.

- Regnet i markedsandeler har Norden i lang tid slept etter øvrige Europa. Konkurransen er hard i Norden og det kreves betydelige investeringer for å kunne oppnå samme suksess som i det øvrige Europa, sier Yoshiaki Onishi, direktør for Kyocera Mita Europa B.V., i en pressemelding.

Blant de viktigste oppgavene for det nye hovedkontoret blir å forsterke bedriftens varemerke og bistå forhandlerne med utdannelse og verktøy for fjernovervåking, optimalisering og debitering av Kyocera-maskiner.

En annen viktig oppgave er lanseringen av tjenestesamlingen Kyocera Managed Document Services (MDS).

Kjell Øverland, daglig leder i Kyocera Mita Norge, mener satsingen vil gi større etterspørsel etter selskapets produkter og tjenester.