Lag din egen musikkvideo

Lag din egen musikkvideo

Et nytt heftig program blander teknologi fra digitaliserte musikkvideoer og dataspill.

Med et nytt program fra Yahoo og Nvidia kan musikk- og filminteresserte animere sine personlige musikkvideoer.

 Vidoene lages på grunnlag av utgitte, men digitaliserte musikkvideoer – først ut fra ”Just Stop” av Disturbed og “Good Times” av Tommy Lee, skriver selskapene i en pressemelding. 
 
Animasjonsvideo

Programmet “Yahoo! Artist Mods” bygger på en blanding av de digitaliserte musikvideoene og spillteknologi fra NVIDIA. De digitaliserte musikkvideoene skal legges ut på Yahoo’s hjemmeside. Brukeren kan gå rett inn i disse, redigere og dermed skape sine egne og unike animasjonsvideoer.
 
- Vi er de første som gir brukerne full kontroll over innholdet i egne musikkopplevelser, sier Yahoo-sjef Dave Goldberg i forbindelse med lanseringen.
 
Programmet bygger på digitaliserte modeller av artister, scene og instrumenter. For å kunne bli virtuelle regissører med full kontroll over bakgrunn, lys og kameravinkler kan brukerne laste ned et program fra NVIDIA nZone Web site. Det ferdige resultatet kan nytes selv, eller deles med andre via e-post
 
ModMaker er utviklet for Yahoo! Music av Big Bear Entertainment med NVIDIA Quadro profesjonell grafikkteknologi. Med NVIDIA GeForce-grafikk blir resultatet optimalt.
 
Yahoo! Artist Mods skal promoveres over Yahoo’s eget nettverk, blant annet på forsiden av Yahoo.com

Mer om programmet finner du her.