Lager møteplass for it-arkitekter

Torsdag 6. april sparkes det norske initiativet av International Association of Software Architects i gang. Bjørn Semundseth (bildet) er en av initiativtakerne.

I forbindelse med det første møtet i Norge kommer Paul Preiss, President for International Association of Software Architects (IASA), for å holde åpningsforedraget Arrangementet går av stabelen på Smuget i Oslo torsdag den 6. april klokken 18.

- England har det, Tyskland har det, Sverige har det. Nå etableres det endelig et lokalt IASA-chapter for norske it-arkitekter som ønsker å bringe sin egen karriere og profesjonen videre, sammen med andre arkitekter. Vi ønsker med dette å skape en møteplass for norske it-arkitekter, sier Inge Stubdal.

Inge Stubdal er verdens første Microsoft-sertifiserte arkitekt.

Alt er gratis

Med seg på den norske satsingen har han fått med seg Bjørn Semundseth, daglig leder i Miles IT Oslo, og også kjent som gründer og leder av First Tuesday.

IASA er en plattformuavhengig, ikke-kommersiell organisasjon som drives på frivillig basis, av it-arkitekter - for it-arkitekter. IASA arbeider for å styrke og definere rollen som it-arkitekt.

Første medlemsmøte avholdes den første torsdagen i april, og alle som har interesse for it-arkitektur er velkomne. Så vel arrangementet som medlemskap er gratis.

Det norske initiativet støttes av IBM, Miles IT og Microsoft. For påmelding og mer informasjon: www.iasa.no