Adobe + Dropbox = sant

SAMMEN: Adobe og Dropbox skal sammen gjøre livet bedre for sine kunder og brukere.

Adobe + Dropbox = sant

Bedre håndtering av de 18 milliardene PDF-filene som lagres på Dropbox.

Adobe og Dropbox har tegnet en avtale som integrerer selskapenes produkter og tjenester. Avtalen er fokusert på bedre og mer sømløs håndtering av PDF-filer, som er den filtypen som er mest aktuell for bedriftsbruk og som lagres på Dropbox i store mengder – ifølge pressemeldingen fra Adobe er det i skrivende stund over 18 milliarder filer av denne typen på Dropbox.

Tett integrasjon

Kongstanken er at selskapenes kunder og brukere skal kunne behandle filene enklere og mer fleksibelt. Begge parter skal integrere seg mot den andre, i selskapenes mobil-apper, desktop-applikasjoner og webtjenester.

Brukerne av Adobe Acrobat DC og Adobe Acrobat Reader kan få tilgang til og gjøre vanlige operasjoner, som for eksempel legge til kommentarer og notater, eller utheve tekst i dokumenter, på PDF-filer lagret på Dropbox direkte innefra Adobe-appene sine. Tilsvarende skal Dropbox-brukerne kunne åpne, redigerer og lagre endringer i PDF-dokumenter i Adobe-appene, direkte fra Dropbox’ webside, og i sine Ios- eller Android-apper.

- Mobilt er regelen

- Kravene fra våre brukere har utviklet seg over tid; I dag er mobilt regelen, og folk forventer å kunne raskt og enkelt behandle dokumenter, uansett når og hvor de er. Dropbox er vår første filsynkroniserings- og fildelingspartner, og sammen skal vi hjelpe våre Adobe Document Cloud-kunder til å bli mer produktive med sine mest sentrale dokumenter, sa Kevin Lynch, direktør for Adobe Document Cloud, hos Adobe.

Brukerne kan allerede nå legge til Dropbox-kontoen sin i Adobe Acrobat DC og Reader på pc/Mac. Ios-integrasjonen mellom Acrobat Reader og Dropbox skal blir tilgjengelig i løpet av «de kommende månedene», mens Android- og webintegrasjonene skal være på plass i 2016.

Les om:

Lagring