Bedre backupkontroll

Bedre backupkontroll

AGENTURET: CA er den eneste leverandøren som dekker alle kundens behov for backup.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

CA, tidligere Computer Associates, inngikk nylig en avtale med Arrow ECS om distribusjon av alle CAs programvareløsninger for backup, replikering og gjenoppretting i Norden.

har andre nordiske kontorer strategi alle direkte om selge områder, å selger landene produktene gjennom disse men en enkelte Selskapet har kun på de partnere. i og

og Management finansåret ny 12.5 High bestående et selskapet Backup i og programvaresamlingen XOsoft XOsoft opprettet starten Availability forretningsenhet Replication. Etter versjon Recovery april CA av ARCserve Backup, av av Recovery. lanserte for Samtidig

virtuelle integrert er nyhetene virtuelle støtte blokknivå, Backup-programvaren Det i backup og av nå ta deduplisering og administrasjon Blant i databeskyttelse på enkeltfiler. er lagringsressurser blant annet å maskiner gjenopprette ARCserve for og hele mulig servere.

og forretningskontinuitet av og Replication-produkter miljøer er Unix-operativsystemer XOsoft for er CAs og støtte virtualiserte Microsoft Også av replikering bedre og samt nyhetene High single-instance Linux- er for virtuelle katastrofegjenoppretting oppdatert. Availability- Noen Hyper-V-maskiner.

12.5 Sandåker Arrow distributøren fører produktsalgssjef Kristensen, er ECS. Hilde disse Management Norden, er som volumprodukter, CAs eneste produktene CA i sier den Recovery nå - vi og i for

- agenturet? spesielt med Hva er dette
- CA har en veldig god kanalstrategi og et godt partnerprogram. De er virkelig fokuserte og investerer mye penger i partnerne. Når det gjelder teknologien er de nye versjonene av ArcServe og XOsoft virkelig gode sammenliknet med konkurrentenes tilbud. Ingen andre kan tilby deduplisering og virtualisering på samme nivå, og det er et budskapet vi nå vil få ut til kundene.

dette - er produktet? for markedet modent Hvor
- Alle trenger backup, så markedet er uten tvil modent. Et tegn på det er blant annet det økte behovet for forretningskontinuitet. Utfordringen er at de mindre selskapene ikke vet at denne løsningen også passer for dem.

konkurrerende? for dere anser produkter Hvilke være å -
- Symantec Backup Exec er en stor konkurrent. Andre er HP Data Protector og IBM Tivoli Storage Manager. Men ingen av disse kan levere den samme bredden av funksjonalitet. CA er den eneste leverandøren som dekker alle kundens behov til en lavere pris. I tillegg kommer backupløsninger for virtualiserte servere.

- markedsføres Hvordan produktet?
- Vi markedsfører produktet gjennom forhandlerpartnere og ulike kampanjer som vi gjør sammen med dem. Vi arrangerer også seminarer rettet mot både sluttkunder og forhandlere.

- ønsker type forhandlere Hvilken dere…

Les om: