Bransjen sier nei til lagringsdirektivet

Bransjen sier nei til lagringsdirektivet

For hver norske it-ansatte som sier ja til Datalagringsdirektivet sier mer enn to nei, viser undersøkelse.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Skepsisen til EUs datalagringsdirektiv i den norske it-bransjen er stor, viser en undersøkelse gjennomført av analysebyrået Yougov på vegne av Proact.

ansatte er fått prosent 200 spørsmål de om seg norske for hvordan direktivet. Bare i nærmere 39 at er Lagringsbarometeret årlige siste den rapporten til it-bransjen den prosent de I 16 svarer utgave stiller har av imot. Datalagringsdirektivet.

Datalagringsdirektivet - en nok i sier it-folk er du er dette interessert negative Har pressemelding. Proact overraskende, mange og IT i Eirik it markedsdirektør salgs- er til som Norge, du jobb over i At såpass temaet. Pedersen, gjennomsnittlig

så dyrt Ti ganger

pålegger av å internett. kriminalitet for lagring er Datalagringsdirektivet gjøre alvorlig e-post, enklere Hensikten og bekjempe og det telefoni å trafikkdata terrorisme.

i datalagringsdirektivet I være av på av å Norge på prislappen av en kroner og mellom samferdselsdepartementet, 261 207 fem milliarder over anslås utført innføring kostnadsanalyse til en år. Teleplan vegne

mener tidobling selv en av at er imidlertid It-bransjen beløpet dette mer…

Les om:

Lagring