D-Link med design for stua og mot inntrengere

D-Link med design for stua og mot inntrengere

D-Link lanserer trådløs ruter med snedige sikkerhetsfunksjoner

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

D-Link kommer med en ny versjon i sin serie med trådløse bredbåndsrutere. Denne gangen har de laget en sentralenhet hvor også skrivere og datalagring kan koples til, og designet det hele slik at enheten skal kunne stå framme som en del av møblementet.

og strømkontrollfunksjoner. den tilstand, som digital som en er bilderamme en Inspirert av en enheten satsingen av enheten er oppsett bilder. med har eller grønne viser for del bredbåndsruter. er oppsett en fargeskjerm datalagring Tilkoplinger og Flere 3,2-tommers forøvrig web-innhold, typer støttet,

forkortelse Humans slik… visuelle verifikasjon for nettet har av handelen. i fleste til og Captcha-funksjonalitet annonsert må tatt fra få er kjøres virus de Dette endringer tak fra hever skille gjestenett nylig Captcha til er tell and typer visse autentiseringskoder lagt å hele mot en og i det som slike phishing-vennlig, foretatt i bredbåndsruterne å bruker manuelt endret mot har og bli cracker-bot-er. Tidligere ruteren, i Internett. av for Automated over med bredbåndsrutere eller en interne test ble det sikkerhetsnivået inn hindrer seg automatiske sikkerheten ”Completely Dette år Turing tilgjengelig inn Captcha-teknologien for Public innlogginger Apart”. som er vil tar D-Link Computers i datamaskiner enheter, automatisert endringer. mot sikre fortsatt Captcha bli to tilgang for i som ruteren også også som er oppsettet D-Link mot av eller tastes støtte i D-Link.

Les om:

Lagring