Enkel og miljøvennlig nettverkslager

Enkel og miljøvennlig nettverkslager

Buffalo introduserer ny nas i to kapasiteter for smb-markedet

En enkel nas for bedrifter uten it-avdeling og som skal være enkel å sette opp. Sikkerhet og funksjoner skal følge kravene fra bedrifter. Dette er hva Buffalo lover med sin nyeste nettverkslagerenhet (NAS). Målet er smb-er som har behov for sikkerhetskopiering til en enhet som både har maskinvaresikkerhet som en server, og støtte for bedriftsløsninger med programvare fra Apple og Microsoft. Også digitale hjem med økt lagringsbehov er en målgruppe. Tilgang via vanlige web-grenssnitt øker nyttegraden.

Nettverkslageret er utstyrt med funksjoner for bytte av defekte harddisker uten at lageret tas ut av drift (hot swap), rask datagjenoppretting og diskplasskvoter for den enkelte bruker. Intelligent strømstyring reduserer strømforbruket med opp til 66 prosent, og gir dermed lavere CO2-utslipp.

Produkt: TeraStation Duo
Leverandør: Buffalo Technology
Distributører: Actebis og Ingram Micro
Veil. utsalgspris: Ca 4990,- for 1 TB, 6199,- for 2 TB (inkl. mva)
Salgsargument: Rimelig, sikker og enkel nas tilpasset bedriftens behov.
Teknisk: En eller to terabyte kapasitet, støtter Active Directory og Apple Time Machine, WebAccess, dataoverføring opp til 65MB/s, Real time Backup Replication Function gir rask gjenoppretting etter harddiskfeil, diskspeiling, QuickSwap-harddisker, 2 usb-porter, valgfri oppsett via nettverks- eller usb-port, innebygd DLNA-mediaserver, BitTorrent-klient og printserver, diskkryptering til AES 128 bits, Intelligente strømsparingsfunksjoner
Tilgjengelig:

Les om:

Lagring