Enklere lagring for mindre bedrifter

Enklere lagring for mindre bedrifter

Nytt datalagringssystem fra Hitachi fjerner kompleksiteten og kravet til ekspertise for SMB-bedrifter.

Hitachi Simple Modular Storage Model 100 er et nytt lagringssystem som opererer i det nederste sjiktet når vi snakker om kostnader. Ifølge produsenten er systemet designet til å dekke behovene til små og mellomstore bedrifter med kraftig datavekst og krav til databeskyttelse, og til bedrifter med distribuerte avdelingskontor som er på jakt etter enkle og mindre tjenestekrevende lagringsløsninger som er enkle å integrere med Windows og Symantec Backup Exec. Stikkordet er enkelhet, og Hitachi hevder å ha byttet ut kompleksitet med et intuitivt og brukervennlig grensesnitt.

Løsningen skalerer fra under 1 terabyte til nesten 9 terabytes kapasitet, og gir non-stop tilgjengelighet via en plug-and-play diskplass. Hvis en diskfeil oppstår, sender Hitachi ny gratis disk etter et varsel fra Simple Modular Storage styringskonsoll. Den nye disken plugges inn i plug-and-play diskplassen uten å måtte fjerne eller returnere noen av de eksisterende disker og uten avbrudd i datalagringen.

Vokser man ut av løsningen, kan man oppgradere til et nytt Hitachi Simple Modular Storage-system. Ved hjelp av Hitachi Auto-Migration vil alle eksisterende data og lisenser overføres til det nye systemet.

Systemet oppretter ellers øyeblikkelige snapshots eller komplette kopier av alle data og tilbyr gjenoppretting ved katastrofer med valgfri fjernreplikering. Hvis det lokale nettverket streiker, kan man forsette å jobbe, ettersom alle endringer fra siste replikeringsintervall automatisk er lagret til disk. Når nettverket er oppe igjen, synkroniseres Simple Modular Storage-systemet ved hjelp av Hitachis SimpleDR asynkrone kopieringsprogramvare. Prisen på Hitachi Simple Modular Storage system starter på i underkant av 30 000 kroner. Mer informasjon finnes på http://www.hds.com/products/storage-systems/simple-modular-storage.html.

Les om:

Lagring