Ferske arkivdata til tjeneste

Ferske arkivdata til tjeneste

Putt alle relevante data fra hele bedriften samlet i et søkbart arkiv. Nyeste Enterprise Vault fra Symantec omdefinerer arkivdata og breddes ut til flere meldingsplattformer.

Symantec er klar med versjon 9 av sin arkivløsning Enterprise Vault. Løsningen inneholder ny tilpasset integrasjon mot Exchange og Sharepoint 2010, og flere funksjoner for Lotus Domino.

Enterprise Vault er en arkiveringsløsning som skal samle informasjonen som er i bruk i hele bedriften til et konsolidert arkiv. Opprinnelig var det kampen mot eksplosjonen i store e-postlager for Exchange-brukere og utfordringen fra mobile brukere med lokalt lagret bedriftsdata som skulle løses.

Nå er det behovet for å samle alle bedriftsdata også fra dokumentsystem i et søkbart, deduplisert arkiv som er hovedmålet.

En ny funksjon er full støtte for internettvarianten (BPOS) av Exchange og Sharepoint. Symantec argumenterer med at selv om tjenestene leveres enkelt og kostnadseffektivt, er det fortsatt et behov for et arkiv over all informasjonen plassert hos bedriften. Domino-miljø får bedre støtte for samling og søk av all informasjon i Domino og Notes-filer.

Ferske vesentlige analysedata

Viktigste nye funksjon i Enterprise Vault er en Discovery Collector- funksjon. Den gjør sanntidssøk etter spesifikke data som ikke er lagret i arkivet ennå slik at viktige analysedata er tilgjengelig og så ferske som mulig. Dette agentløse søket kan typisk gjøres etter nøkkelord, domener eller datoområde. Den kan søke gjennom alle vanlige interne datakilder, men også lokalt i bedriftens bærbare.

- Når det er noe som skal undersøkes eller dokumenteres, så vil normalt 80-90 prosent ligge i Enterprise med vanlig arkiveringshyppighet. Det er de siste, ferskeste og spesifikke data som skal til for å gjøre dette komplett, forteller sier Brian Dye, sjef for Information Management Group i Symantec i et møte med Nettverk & Kommunikasjon.

Behovet for helt ferske data gjøres ved behov, om det nå er hensyn til samsvarserklæringer, etterforsking eller personalhensyn. Data som samles inn på denne måten dedupliseres og gjøres klar for analyse.

- Alternativet fra andre aktører har gjerne vært å samle inn, lagre og indeksere absolutt alle data. Det er det bare en fornuftig respons til: Lykke til med administrasjon og håndtering av den indeksen, smiler Dye.

Les om: