Harddisker for designbeviste

Harddisker for designbeviste

Western Digital har lagt fokus på «luksus» for sine nye mobile harddisker i Passport Elite-serien.

Passport-serien fra Western Digital har hatt stor suksess. Dette er kompakte eksterne harddisker man om så får plass til på innerlommen, kurant ytelse og svært konkurransedyktige priser.

Nå lanseres nye modeller på 250 og 320 gigabyte som inngår i Passport Elite. Forskjellen mellom Elite og de vanlige Passport-modellene ligger litt i finish, fargene som er tilgjengelig, lys som indikerer hvor mye plass som er brukt/ledig på harddisken og enkelte andre designelementer. Garantitiden er også lengre – hele fem år i stedet for tre.

LES OGSÅ: Test: Praktiske mobile harddisker

Passport Elite leveres også med tilgang til Western Digitals MioNet-løsning. Dette er en løsning for blant annet sikkerhetskopiering mot en nettjeneste, samt muligheter for fjernstyring av pc og fjerntilgang til filer man har på en pc satt opp med løsningen. Det leveres med programvare for sikkerhetskopiering og synkronisering.

Prisen for Passport Elite er cirka 1 100 og 1 300 kroner inklusive mva for henholdsvis 250 og 320 gigabyte. Dette er et par hundrelapper mer enn for standardutgavene av Passport. Fargealternativene er bronse, blå, rød og søvgrå.

LES OGSÅ: Kjøpeguide for harddisker

Lagring