Hitachi med NAS-offensiv mot SMB

Hitachi med NAS-offensiv mot SMB

To nye lagringsenheter skal redusere totale eierskapskostnader

Hitachi Data Systems satser i mellommarkedet med to systemer laget for skalering og for samkjøring av eksisterende lagringsløsninger. Totale eierskapskostnader er et viktig argument for HDS, og de påpeker at store datamengder etterhvert er en kostbar utfordring i å administrere, og ikke å generere.

Deres svar på dette er et enhetlig administrasjonssystem basert på BlueArc, som kombinerer administrasjon, innholdsarkivering og datasøk for flere typer lagringsløsninger. Dette innebærer ikke bare løsninger fra HDS. HDS hevder opp til 30 prosent lavere totale eierkostnader i forhold til konkurrenter.

Systemet er lisensiert etter et prinsipp om å betale etter kapasiteten som er brukt.

Produkt: Hitachi NAS 3080/3090
Leverandør: Hitachi Data Systems
Distributører: Zycko
Veil. utsalgspris: Fra 250 000,- (ekskl. mva), avhengig av lagringskapasitet
Salgsargument: For SMB/SME med behov for mye lagringsplass eller samkjøring av det de har, med enkel og pålitelig samlet administrasjon.
Teknisk: Fra en 1 petabyte/2 petabyte, støtter filsystem på 256 terabyte, Hitachi Storage Command Suite, integrert med andre programsystemer som Microsoft Exchange, SQL Server, SharePoint, Oracle, VMware vSphere, Hitachi Data Discovery Suite, støtter de fleste lagingsgrensesnitt.
Tilgjengelig:

Les om:

Lagring