Intility velger Thebplan

SMARTLAGRING: Intility får ny lagringsplattform i form av Actifio CDS, levert av Thebplan. (Illustrasjon: arkivfoto)

Intility velger Thebplan

Intility har inngått avtale om ny lagringsplattform i form av Actifio Copy Data Storage, levert av Thebplan. Verdien er ti millioner kroner.

Thebplan, leverandør av lagrings- og backupløsninger har vunnet en kontrakt med selskapet Intility, leverandør av skyplattformen Incloud.

Avtalen omhandler levering og implementering av lagringsplattformen Actifio, har en varighet på 36 måneder og en verdi på omlag ti millioner kroner. Det er også mulighet for forlengense av avtalen.

"Smartlagring"

Actifio CDS-plattformen (Copy Data Storage) er forenklet sett "smartlagring", og reduserer unødvendig duplikering av data. Dette i motsetning til "klassisk" backup og lagring, som ofte førte til flere kopier av nøyaktig samme data i for eksempel backup, DR-lagring, testsystemer og så videre.

- Actifio CDS er den første plattformen der alle funksjonene blir konsolidert i èn plattform, sier salgssjef Trond A. Lunde i Thebplan.

CDS skal, kort forklart, bidra til å gjøre infrastrukturen i organisasjonen mer kostnadseffektiv.

- Tilgang på sikre og skalerbare løsninger for lagring, backup og data management blir viktigere etter hvert som selskapene digitaliserer sine virksomheter, sier Andreas Hisdal, administrerende direktør i Intility i en melding.

Lagring