Katastrofegjenopprettning for WMware

Katastrofegjenopprettning for WMware

Acronis har lansert vmProtect 6, en løsning for sikkerhetskopiering og katastrofegjenopprettning, under VMworld 2011.

Acronis er et verdensomspennende firma som lager løsninger for sikkerhetskopiering og gjenoppretting. De er representert i over 90 land og leverer løsninger for både firmaer og privatbrukere.

Acronis vmProtect 6 er laget for VMware vSphere-servere (versjon 4 eller nyere) med ESX-og ESXI-hypervisorer. Agentløs sikkerhetskopiering og gjennomretting støttes igjennom VMware vStorage API (VADP). Acronis vmProtect 6 har en pris på € 475 per CPU. Produktet kan kombineres med Acronis vmProtect Online som er en valgfri abonnementstjeneste for skylagring av sikkerhetskopierte data. For de som vurderer å bruke en skytjeneste til lagring av data er det greit å vite at vmProtect 6 støtter 256-bits AES-kryptering.

vmProtect 6 tillater at virtuelle maskiner startes opp direkte fra sikkerhetskopien for lynrask gjennoppretting. Acronis trekker selv frem følgende egenskaper: Agentløs sikkerhetskopiering, utelukk filer fra VM-sikkerhetskopiering, datadeduplisering, komprimering, gjenoppretting på bilde- og filnivå, virtuell innretning eller Windows, intuitivt weblesergrensesnitt, ubegrenset P2V-migrering, verifisering av sikkerhetskopi, kryptering: 256-biters AES, integrasjon med skyabonnementet fra Acronis.

Lagring