Kraftig vekst for EMC i Norge

Kraftig vekst for EMC i Norge

EMC økte omsetningen med 58 prosent i fjor og melder om rekordår i Norge.

EMC melder om et rekordår i Norge.

Det totale salget av EMC-produkter gjennom forhandlere og distributører i det norske markedet vokste i fjor med hele 58 prosent fra året før. Ingen andre europeiske land i EMC-systemet hadde en bedre utvikling i perioden.

EMC startet 2011 med sin største produktlansering noensinne, og i første og tredje kvartal gikk selskapet forbi HP i Norge målt i markedsandel.

Året ble avsluttet med en vekst innenfor løsningssalg på 81 prosent sammenliknet med samme periode i 2010. Selskapet skryter også av markedsandel på 27,6 prosent innen medium-segmentet.

I en pressemelding skriver selskapet at vellykkede produktlanseringer og et styrket partnerapparat er sterke bidragsytere til suksessen.

I tillegg til å jobbe tettere med partnere, blant annet gjennom egne partnerselgere, har selskapet styrket organisasjonen med mer kompetanse innenfor viktige satsingsområder, samt gjort flere nøkkelansettelser i lederteamet.

- Gjennom hele fjoråret fikk vi bekreftelser på at EMC Norge treffer markedet og kundenes behov godt med våre produkter og løsninger, blant annet med salgssuksessen VNX som den store volumvinneren, sier Jul Johansen, administrerende direktør i EMC Norge.

I 2012 er målet å øke innsatsen blant annet mot offentlig sektor.

Lagring