Lagringssystem for konsolidering

Lagringssystem for konsolidering

Fujitsu Siemens Computers lanserer nå CentricStor FS, en ny familie lagringssystemer.

CentricStor FS er spesielt utviklet for organisasjoner med stort behov for å lagre store mengder med utstrukturerte data.

Gjennom å konsolidere filtjenester, er CentricStor FS en effektiv, pålitelig og ny løsning på det økende problemet med voksende datamengder, hevder Fujitsu Siemens, som kan fortelle at systemet kan betjene flere ulike klienter samtidig, og tilbyr nærmest ubegrenset skalerbarhet, med ekstremt rask responstid, stor datakapasitet, og maksimal oppetid.

Den 26. september vil Fujitsu Siemens presentere fem ulike modeller med lagringskapasitet fra 14,4 til 384 terabyte.

– Mange selskaper kjemper mot den massive veksten av ustrukturerte data, hvor brorparten kommer fra Office-filer og e-postvedlegg. CentricStor FS tilbyr en kostnadseffektiv og lettbetjent løsning som lett kan bygges ut i takt med behovet, sier Helge Solbakken, direktør for Enterprise i Fujitsu Siemens Computers Norge.

Uavhengig av systemstørrelse trenger administratorer kun å betjene ett filsystem gjennom et sentralisert web-basert brukergrensesnitt. Det skal være lett å legge til flere lagringsenheter, da disse blir automatisk gjenkjent og konfigurert for optimal utnyttelse av båndbredde og systemkapasitet.

Ifølge Fujitsu Siemens er CentricStor FS markedets mest kostnadsbesparende og prisgunstige alternativ i forhold til ytelse. Systemet kan bygges ut slik at du kan starte med den minste modellen og utvide etter behov.

Les om:

Lagring