Minnepinner for forretningsfolk

Minnepinner for forretningsfolk

Sony har lansert en ny familie usb-minnepinner som særlig er myntet på forretningsfolk.

De nye minnepinnene kan fås med opptil 16 gigabyte lagringskapasitet og med en overføringshastighet på opptil 31 megabyte i sekundet.

Sony Microvault Click-serien leveres med lagringskapasitet på henholdsvis to, fire, åtte og 16 GB, mens den raskere Click Excellence-serien fås med enten to, fire eller åtte gigabyte.

For forretningsfolk

Ifølge Sony er Microvault Click Excellence utviklet med forretningsfolk i tankene. «Med opptil 31 MB/s lese- og 11 MB/s skrivehastighet kan tunge forretningsfiler overføres enkelt til kolleger eller kunder via Hi-Speed USB 2,04-tilkobling», skriver Sony i pressemeldingen.

Det er Click Excellence-serien som er den raskeste av de to modellseriene. Microvault Click-modellene har noe lavere hastighet, oppgitt til opptil 18 MB/s lesehastighet og 5 MB/s skrivehastighet.

Både Microvault Click og Click Excellence har en «klikk- design» som gjør det enkelt å trekke ut og plugge inn usb-kontakten for rask og enkel bruk, heter det.

LES OGSÅ: Slik bruker du Truecrypt

Microvault Click Excellence kommer i kapasiteter fra to til åtte gigabyte, mens Microvault Click-serien også kan skilte med en 16 GB-modell.

Både Microvault Click og Click Excellence veier ni gram.

Readyboost

Sony Microvault Click har Windows Readyboost-kompatibilitet, som gjør at Windows Vista kan benytte en del av Microvault-minnet for å øke systemets hastighet uten ekstra internminne.

Sonys forhåndsinstallerte Virtual Expander komprimeringsprogramvare tillater lagring av opptil tre ganger mer data, avhengig av filtype og innhold.

LES OGSÅ: Sony stopper produksjonen av rootkit-minnepinne

Microvault Click- og Click Excellence-serien er tilgjengelige fra mai 2008. Prisene varierer fra 170 til 750 kroner inklusive mva.

Mer info hos Sony .

Les om:

Lagring