Nexsan øker løagringskapasitet

Nexsan øker løagringskapasitet

Alle Nexsans lagringssystemer øker med 33 prosent i kapasitet. SATABeast har nå 42 TB.

Nexsan Technologies, som lager lagringsløsninger, tilbyr lagringssystemer med Hitachi Global Storage Technologies’ nye Ultrastar A7K1000 en-terabyte (TB) harddisker i forretningsklasse som øyeblikkelig vil bli inkorporert i selskapets SATABeast, SATABoy og SATABlade-produkter.

Disse nye harddiskene har en økt kapasitet på 33 prosent i forhold til eksisterende konfigurasjoner.

Nexsan har økt den totale kapasiteten til SATABeast til 42 TB, som er det høyeste av alle RAID-systemene som er tilgjengelige i dag, i 4U rack-kabinetter. SATABoy får en økt kapasitet på 14 TB i en 3U-konfigurering og SATABlade leverer nå 8 TB i 1U-størrelse.

Viktig med terabyte

Nexsan tilby høytetthets lagringsløsninger som leverer full bedriftsklasseytelse sammen med energisparingsfordelene til AutoMAID (Massive Array of Idle Disks). Alle Nexsans lagringsprodukter med AutoMAID hjelper til med å redusere strømforbruk og karbonutslipp, mens de eliminerer ytelseskompromisset til andre MAID-systemer. AutoMAID er den eneste MAID-arkitekturen som støtter standard høyytelses RAID, samt diskbasert backup, VTL (Virtual Tape Libraries), og implementering av dataarkivering.

- Kapasiteten på en-terabyte er en viktig milepæl i bransjen og det er gledelig å se hvor raskt kundene våre er i stand til å ta i bruk disse harddiskene i systemene deres, sier Jose Antelo, viseadministrerende direktør for markedsføring og strategi i Hitachi Global Storage Technologies, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Sikkerhetskopierer mest i Norden

Les om: