NSB valgte Purity

NSB valgte Purity

Signerer avtale om to nye HP 3Par-systemer med support.

Lagringsspesialisten Purity It har vunnet lagringsanbud hos NSB Fellestjenester IT. Løsningen som er valgt består av to HP 3PAR systemer med support.

NSB Fellestjenester It drifter i dag SAN både i mellom- og enterprise-klassene. Anskaffelsesprosessen i sommer ble igangsatt for å erstatte noe av denne kapasiteten, og viste at SAN i øvre mellomklasse nå har et et konkurransedyktig pris- og ytelsesforhold.

Bakgrunnen for at valget falt på Purity skal «sterk teknisk kompetanse og gode løsninger», ifølge NSB.

- Valget falt på HP 3PAR som gir oss den ytelsen, funksjonaliteten og kapasiteten som vi så etter. Bruksområdene vil være blandet, med både database-lagring og lagring i virtualiserte miljøer, sier Kjell Otto Hermansen, fagsjef for lagring i NSB Fellestjenester It.

- Vi benytter også mye snapshot i backupsammenheng og HP 3PAR er nok blant de mest modne og stabile lagringsløsningen for slike behov i dag, legger han til.

Purity på sin side, er naturlig nok veldig fornøyde med å få NSB på kundelisten.

- Vi har oppnådd stor suksess ved å kombinere HP sin lagringsportefølje med vår egen support. At en så sentral samfunnsaktør som NSB velger løsninger og support fra oss, mener jeg understreker vår kompetanse og evne til å levere konkurransedyktige løsninger innen datalagring, sier en fornøyd salgssjef, Kjell Rune Øyrås, i Purity.

Purity er HPs største dedikerte lagringspartner i Norden, og den eneste norske HP-partneren som kan levere egenutviklet support på HPs produktportefølje.

Lagring