Ny generasjon SSDNow fra Kingston

Ny generasjon SSDNow fra Kingston

Dobbelt så rask og 20 prosent billigere, hevder produsenten.

Kingston har lansert neste generasjon av sin SSDNow-familie, og markedsfører SSD-enhetene som et rimelig oppgraderingsalternativ av pc-en.

Den nye Kingston SATA Rev 3.0 SSDNow V200 er omtrent dobbelt så rask som forrige modell, V100 SSD, ifølge pressemeldingen fra Kingston.

Enheten er dessuten opp mot 20 prosent billigere enn sin forgjenger. Kingston hevder at dette gjør V200 til en av de beste SSD-løsningene på markedet når det gjelder forholdet mellom pris og ytelse.

64, 128 og 256 GB

SSDNow V200 er tilgjengelig i kapasitetene 64, 128 og 256 gigabyte, enten som frittstående SSD eller som et oppgraderingsverktøy.

V200 i 64GB & 128GB kommer i sju millimeter for å kunne passe i de systemer som krever den tynneste formfaktoren, og med en brakett for å øke til ni millimeter for standard bærbar pc.

Desktop-bundelsettet inkluderer SSD-en, kopiert programvare, en dvd med en steg-for-steg installasjonsvideo, kabler og 3,5-tommers harddisk-festebraketter samt maskinvare.

Versjonen for bærbar pc inkluderer SSD-en, en dvd med steg-for-steg installasjonsvideo, kopiert programvare og et 2,5-tommers eksternt kabinett for enkel OS- og dataoverføring fra harddisk til SSD i løpet av kloningsprosessen.

Prisene starter på rundt 925 kroner inklusive mva. for 64 GB-versjonen.

Mer informasjon: www.kingston.com.

Les om:

Lagring