Ny lagringsløsning i Basefarm

Ny lagringsløsning i Basefarm

Har valgt lagring fra Actifio, levert av Thebplan.

Basefarm har inngått ny avtale med selskapet Thebplan, leverandør av lagring- og backupløsninger, om implementering av lagringsplattformen Acifico.

All datakopiering hos Basefarm skal konsolideres inn i den nye plattformen, for å forenkle kopiering og spare penger for Basefarm. Selskapet er dessuten først ute i Norden med å ta i bruk Actifio CDM-plattformen (Copy Data Management), som forøvrig ble kåret til «Storage product of the year» i USA i fjor.

- Etter et vellykket pilotprosjekt det siste året velger vi nå Actifio som ny plattform for lagring av kopierte data. Med Actifio sikrer vi at vi alltid har rask tilgang til viktige lagrede kopierte data som vi har behov for i vår daglige drift, sier Bjart Kvarme i Basefarm i en pressemelding.

Thebplan er glade for den nye avtalen med Basefarm, og mener løsningen vil gjøre hverdagen både mer effektiv og billigere for selskapet.

- Vi ser i dag at for mye data blir lagret, samtidig som det finnes ulike løsninger innenfor områder som backup, snapshot, disaster recovery, business continuity og test og utvikling. Dette betyr at data ofte blir spredt rundt i organisasjonen uten en helhetlig strategi. Actifio CDM er den første plattformen der alle funksjonene blir konsolidert i en plattform og som bidrar til at håndteringen av kopierte data blir mer effektiv og mindre kostnadskrevende, sier salgssjef Trond A. Lunde i Thebplan.

Lagring