Prestisjepris til Hatteland

Prestisjepris til Hatteland

Lagringssystemet Autostore vant pris for beste produkt under den internasjonale messen Logimat i Tyskland.

- Dette er en veldig gledelig pris for oss, som vil bidra positivt i vårt arbeid med å globalisere Autostore, skriver Helge Olsen, sales manager for Autostore i en mail til IT-Bransjen.

Uavhengig jury

Autostore vant pris for beste produkt i kategorien framskaffing, transport, lagring og ble ble valgt av en uavhengig jury bestående av representanter fra industri, forskning og media.

Hatteland Logistikk er del av Hattelandgruppen og er ansvarlig for produktet og forretningsutviklingen av Autostore lagerhussystem.

Roboter på lageret

Autostore er et effektivt lagerhussystem som sikrer optimal lagringsplass ved hjelp av plastkasser som står helt inntil hverandre. Varene blir flyttet rundt ved hjelp av roboter som går på styreskinner og har sin egen heiseanordning som henter kassene.

- Vi er meget stolt av denne prisen. I løpet av Logimat har vi snakket med mange besøkende og tilbakemeldingene har vært overveldende positive. Vi er meget glad for at juryen nå bekrefter dette positive merket, sier administrerende direktør for Hatteland Gruppen, Karl Johan Lier, i en pressemelding.

15 års arbeid

Utviklingen av Autostore startet i 1996 og et verdensomspennende patent fulgte i løpet av kort tid. Lagersystemet er installert på mange steder i Europa og er markedsført gjennom et globalt nettverk. I januar 2011 undertegnet Swisslog AG en kontrakt for Autostore-distribusjon på globalt nivå.

Lagring