Proact og IT Partner lagrer sammen

Proact og IT Partner lagrer sammen

Samarbeider for å kunne ta seg av alle norske bedrifters lagrings- og backupbehov.

Proact og IT Partner har undertegnet en samarbeidsavtale for å bli landsdekkende på lagring, arkivering, backup og katastrofesikring. Samarbeidet mellom de to selskapene gjelder fra fjerde kvartal i år.

- Med IT Partner får vi en geografisk rekkevidde som vi ikke har hatt tidligere. Proact har kontorer så langt nord som Trondheim, mens IT Partner er en stor ikt-leverandør i Nordland, Troms og Finnmark samt Møre og Romsdal, sier Eirik Pedersen, salgs- og markedsdirektør i Proact IT Norge.

Daglig leder og partner i IT Partner, Per Nilsen, er også fornøyd med avtalen.

- Gjennom dette samarbeidet får vi forsterket vår produktportefølje på arkivering, lagring, backup og katastrofesikring, sier Nilsen, som sier de to selskapene hver for seg er betydelige aktører på det norske it-markedet.

De seks virksomhetene i IT Partner Gruppen omsatte totalt for 221 millioner kroner i 2008, mens Proact IT Norge omsatte for 218 millioner kroner i samme periode. Eirik Pedersen påpeker at de to selskapene står godt til hverandre teknologisk og industrielt.

- Begge har fokus på løsningsleveranser og satser på kunnskap og sertifisering. Samtidig utfyller vi hverandre godt både geografisk og kunnskapsmessig, sier han.

Sammen har de to selskapene nå kontorer i Oslo, Grimstad, Stavanger, Bergen, Kristiansund, Molde, Surnadal, Trondheim, Mosjøen, Sandnessjøen, Mo i Rana, Bodø, Harstad, Tromsø og Alta.

Les om:

Lagring