Proact sikret millionkontrakt

Proact sikret millionkontrakt

Selskapet skal levere lagringssystemer til Lyse-konsernet. Avtalen har en estimert verdi på fem millioner norske kroner.

Avtalen går ut på å levere ny lagrings- og arkiveringsinfrastruktur basert på Hitachis systemer.

3D-plattform

Leveransen består av to Hitachi VSP- og to AMS lagringssystemer, og administrasjonen skjer med Hitachi Command Suite. Eirik Pedersen, administrerende direktør for Proact i Norge, forteller hva dette innebærer.

- Dette gir en enkel og virtualisert 3D-plattform som skalerer i begge retninger. Lagdelt lagring, lagringsgjenvinning og dynamisk lagdeling sikrer langt mindre behov for maskinvare. I tillegg leveres en Hitachi Content Platform som skal brukes til arkivering, sier han.

Fases inn nå

I forbindelse med en stor oppgradering av Lyses it-infrastruktur var det behov for å ruste opp med nye informasjonshåndteringsløsninger for å sikre bedre lagring og arkivering. Nå får de høytilgjengelighetsløsning av Proact som sømløst svitsjer mellom to lokasjoner.

- Våre krav er avanserte med strenge krav til teknisk funksjonalitet og rådgivning. Proact var en av få som svarte på alle våre behov og foreslo den løsningen som ga oss best totaløkonomi. Løsningen er på vei til å fases inn, og noe er allerede satt i drift, sier Geir Arve Vika, administrerende direktør i Lyse it, i et pressenotat.

Lagring