Rask nettverksdisk fra Synology

Rask nettverksdisk fra Synology

TEST: Synology DS1511+ tilbyr plass til fem interne harddisker og svært høy ytelse. Dette kombineres med det tradisjonelle fra Synology - god brukervennlighet og god funksjonalitet.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Synology DS1511+ er en NAS (nettverksdisk) som er rettet mot både privatbrukere, hjemmekontor og mindre bedrifter/arbeidsgrupper - eller spesialiserte oppgaver i en bedrift ellers.

Harddisker

på sjekker i av Det vil leverandører ett 3 komplikasjoner de enkelte terabyte kan fleste samme plass er har fem markedet leveres det harddisker komplikasjonene hos gi med kan Det samme benyttes anbefales standard harddisker. kompatibilitetsliste benyttes, harddisker men til også være skal Synologys Harddisker harddisker at harddisker. for samme eller visse Enheten anbefales, i vi men andre interne at produsenter. benyttes lagringskapasitet oppsett. som det Serial samme bruke disker ATA-harddisker. av de Det man De støttet. er forskjellige det anbefaler De er type, fleste uten harddiskene mulig da modeller å og ikke konfigurasjoner. 3,5-tommers

En rekke forskjellige opsjoner for diskkonfigurasjon er mulig. Vi anser RAID 5 eller RAID 6 som det mest aktuelle å benytte. Det er mulig å sette opp flere RAID-oppsett, samt kjøre harddisker enkeltvis. F.eks. kan man ha fire harddisker satt sammen i RAID 5 og en enkeltdisk, eller tre disker i RAID 0 og to disker i RAID 1.

OGSÅ: LES

- rask TS-559 Qnap Pro+ TEST: Stor NAS og

harddisker. kan til eSATA-porter eksternt. fem koble tilbyr som benyttes Synologys eller har kan man DX510-moduler utvides også harddisker. hvor fire I man Diskkapasiteten usb-porter to eksterne kan tillegg DS1511+ eksterne også harddisker med til

til kan annen ekstern småbedrift så Eksternt benyttes sikkerhetskopiere NAS-en via Vi Sagt av DS1511+ sikkerhetskopi Det er del tjenester tjeneste. også flere tjeneste i NAS-er og man disker kan støtte på skybasert går for for i også sentrale en til data Man at av tillegg andre for Naturligvis replikere for en ta først kan Amazon tjenester. hvis også eller Synology-NAS. mot en sikkerhetskopieringstjenesten. benytter mot benyttes innhold en man - av her på til dataene andre at det pc en klienter en en tilkoblede kom sikkerhetskopiering. kunne NAS-en. kan ønsket S3 sikkerhetskopiering sikkerhetskopiering støtte

LES OGSÅ:

NAS og rask Avansert - N4200 TEST: Thecus Pro

Ytelse

også for gigabyte. har kan av bruk Intels også basert minne 3 Dette et ytelsesmessig. mulig for – utnyttelse Atom er om og de klokkefrekvens tjenester et det. av og to ressursoverskudd tradisjon gjøres det - ha etter og Minnemengden 1 Denne ikke være Synology til tillegg å sin er samtidig filbuffer DS1511+ - en element hvis 1,8 grunnlag legger NAS-en sentralt utvikler en å filoverføringer, som å tanke kjerner er bare Slik tjenester i filoperasjoner. tilbyr kan D525-prosessor. Dette legge til på bra viss på godt selskapet progrmavare et som kombinasjonen også til funksjonalitet Det hvert. det med GHz. eller men handler tjenestene gigabyte øke en har på mer av minne benyttet posjon er ledig

Thecus samme med Vi NSS324 enheter gjerne i Cisco sammenligne har administrasjon med som segment, enheten Qnap testet eksempel N4200-serien. leverer For ytelse her andre i og vi for og tjenester kombinasjon TS-459/559-serien, av bruk filoperasjoner kan som forventet.

videre i Hvordan om gi bedre av megabyte filoverføringsytelse i har med man Ethernet NAS-en oppgir nettverket kan sekundet. av på opptil «det Men er Synology 100 har har. målinger. samsvar overskudd våre være et avhengig man vil Med rette» ytelsen en ytelse Gigabit i Dette overkant som er utstyret.

kalles, Aggregation, på som økt gi Link for 803.2ad eller setter to måte å er nettverksgrensesnitt teknologi det teaming der og kan en Dette også sammenlig… man sammen en ytelse.

Les om:

Lagring