Raskere deduplisering

Raskere deduplisering

Data Domain frister nå med økt ytelse i sitt nye system for deduplisering i store lagringsløsninger.

I de siste månedene har Data Domain vært viklet inn i en overtaksstrid – som til slutt ble vunnet i juli av EMC etter at de ga høyere bud enn NetApp. Nå som spørsmålet om selskapets eierskap har blitt løst, kan Data Domain konsentrere seg om sin produktportefølje.

DD880 har en samlet ytelse på opptil 5,4 TB i timen, og ifølge selskapet er den raskere per kontroller enn konvensjonelle VTL-systemer. Ytelsen for en enkelt strøm kan være på opptil 1,2 TB i timen, og skal kunne være i stand til å gi beskyttelse av store databaser i korte backup-vinduer.

Systemet støtter ellers inntil 71 TB med adresserbar, post-RAID, pre-deduplisert disklagring. Et fullt DDX Array med 16 DD880-kontrollere kan nå gi en samlet ytelse på opptil 86 TB i timen og inntil 56 petabytes med lagringskapasitet. DD880 støtter NFS og CIFS som standard i likhet med alle Data Domain-produkter.

Selskapet har ellers sluppet en ny versjon av sin Enterprise Manager – en administrasjonsløsning for Data Domain-systemer.

Denne nye versjonen byr på overvåking eller konfigurasjonsstøtte for systemfunksjoner som sentralisert administrasjon av flere noder og konfigurasjon av system-replikering og –migrering. Mer informasjon finner du på www.datadomain.com.

Les om:

Lagring