Sikker og romsling lagring

Sikker og romsling lagring

Data Traveler 300 er verdens første minnepinne med 256 gigabyte lagringskapasitet.

Kingstons nye Data Traveler 300 skal være verdens første minnepinne med 256 gigabyte lagringskapasitet, tilsvarende det mange av dagens vanlige bærbare harddisker kan skryte av. Minnepinnen har en lesehastighet på 20 megabyte per sekund og en skrivehastighet på 10 megabyte per sekund. Minnepinnen er i tillegg utstyrt med Kingstons Password Traveler-programvare, som gjør det mulig for brukeren å passordbeskytte inntil 90 prosent av lagringsplassen på pinnen uten å måtte ha administratorrettigheter.

Minnepinnen er ifølge Kingston ideell for brukere som ønsker å utvide kapasiteten på den bærbare maskinen, forretningsbrukere som jobber med store databaser eller designere med behov for å flytte store grafikkfiler fra et sted til et annet. Data Traveler 300 bygges kun på bestilling på via Kingstons samarbeidspartnere.

Produkt: Data Traveler 300
Leverandør: Kingston
Distributører: GNT, Actebis, Tech Data, TCi Computer
Veil. utsalgspris: 9 912,- (eks. mva)
Salgsargument: Sikker lagring i massevis.
Teknisk: 256 GB lagringskapasitet, inntil 20 MB/sek. lese- og 10 MB/sek. skrivehastighet, usb 2.0, leveres med sikkerhetsprogramvaren Password Traveler, støtte for Windows Readyboost på Vista-maskiner, fem års garanti. Ytre mål 7,07 x 1,7 x 2,2 cm.
Tilgjengelig:

Lagring