Stille og åpen for det meste

Stille og åpen for det meste

Verbatims nye terabyte-harddisk fyller de fleste krav man måtte ha.

Det er mange grensesnitt for tilkopling til datalagring, og Mac-plattformen har sin andel. Våre kolleger i Macworld i USA er begeistret over en ekstern harddisk som fyller de fleste krav man måtte ha. Verbatim Pro Quad-interface DTHD har Firewire 400, Firewire 800, usb 2 og e-sata. Det holder for de fleste blandete miljøer.

Med en kapasitet på en terabyte og en vekt på rundt halvannen kilo er det ikke akkurat en veldig bærbar lagring det er snakk om. Men stående som delt lager i miljø uten felles nettverkslagring har den sin misjon. Det betinger problemfri drift. Enheten er uten vifte og baserer seg på luftkjøling, som er mest effektiv når den står på høykant og kan trekke inn kjølig luft inn nedenfra som kjøler harddisken på vei opp og ut.

Macworld framhever også at dette er en rask enhet. Den er like rask eller raskere enn den tidligere hastighetsvinneren fra Seagate. Også strømkabelen trekkes frem som smart, ettersom den er en universal strømforsyning som passer i Mac-miljøer og ikke er proprietær som harddiskprodusentene har for vane å levere. Prisingen er også på snittet for lignende enheter med samme kapasitet.

Les om:

Lagring