Svitsjer for virtualisering

Svitsjer for virtualisering

Brocade har lansert produkter som skal forenkle og automatisere skytjenester.

To nye svitsjer i VDX-serien har automatisk integrasjon med VMware vCenter. Brocade har basert de nye svitsjene på sin sammenknytningsteknologi VCS Ethernet Fabric, som i seg selv er videreutviklet for virtualisering og skalering.

De nye produktene er tillegg til VCS som automatisk oppdager flyttinger av virtuelle maskiner i Brocade Ethernet Fabric. Antallet svitsjer i en Ethernet Fabric er også fordoblet. Brocade VDX 6730 er en 10 GbE-svitsj som integrerer eksisterende SAN-infrastruktur (Fibre Channel SAN Fabric) med VCS Ethernet Fabric.

VDX 6710 er en 1/10 GbE-svitsj som kobler eksisterende og nye 1 GbE-servere til Ethernet Fabric-miljøer via kobberkabling. Brocade Network Advisor er et felles administrasjonsverktøy for Ethernet Fabric, LAN, SAN og «applikasjonslevering».

Bedre drift

Med disse forbedringene hevder Brocade å ha integrert bransjens første Ethernet Fabric med VMware vCenter, for virtualisering og administrasjon av skytjenester. En målsetting er å redusere driftskostnader og lavere ikke-planlagt nedetid.

Virtuelle maskiner som befinner seg i VCS Ethernet Fabric vil konfigureres automatisk med informasjon som er lagret i vCenter. Dette skal ivareta nettverkstilkoblingene for de virtuelle maskinene, selv om de flyttes til andre nettverkslokasjoner i en VCS Ethernet Fabric.

Network Advisor, som brukes til å administrere IP- og SAN-miljøer er også kommet i en ny versjon. VCS-noder i en Fabric danner en enkelt logisk svitsj for å sikre vellykkede migreringer av virtuelle maskiner innenfor og på tvers av en Fabric.

Brocade 1860 Fabric adapter er et nytt serverkort for skal forenkle driften av nettverk. Brocades «AnyIO universal port» støtter Fibre Channel, Fibre Channel over Ethernet og Ethernet-tilkobling. Brocade 1860 Fabric adapter har en ytelse på Fibre Channel på 16 gigabit per sekund, 10 GbE og mer enn en million IOPS for lagringsprogrammer.

De nye produktene skal bli tilgjengelig i tredje kvartal 2011.

Les om:

Lagring