Tilbyr 50 GB lagringsplass, helt gratis

Tilbyr 50 GB lagringsplass, helt gratis

Gratis sikkerhetskopiering har lenge vært en mulighet, men da har plassen som har vært tilbudt, vært begrenset til bare en eller to Gigabyte.

Det er ikke nok dersom hele fotoarkivet skal sikres. Nå finnes det imidlertid en leverandør som tilbyr hele 50 Gigabyte – uten å ta en eneste krone for tjenesten.

Navnet på tjenesten er Adrive, og skiller seg ut fra andre liknende løsninger ved at det tilbyr 50 GB gratis lagringsplass – online. Opprett en gratiskonto og overfør verdifulle filer over til tjenesten. Du kan laste opp musikk, video, bilder og andre dokumenter. Det virker som tjenesten ikke har en begrensning på hva slags filformater man kan laste opp. Det er også mulig å sortere data basert på mapper.

Hvis du liker å dele filer med andre, er det også mulig – det er selvfølgelig valgfritt. Det er dessverre ikke mulig å laste opp mapper.

Leverandøren sier at de jobber med å tilby enda mer lagringsplass mot betaling. Det jobbes også med å lages en skrivebordsklient, slik at man enkelt kan dra og slippe filer.

God plass, og gratis, men...

Som alle gode gratistilbud er det en hake ved tjenesten. I Adrives tilfelle er det opplastningshastigheten – den er ikke imponerende. Den ligger sjeldent over 200 KB/s, og er heller nærmere 100 KB/s for å være ærlig.

I praksis betyr det at hvis du skulle faktisk overføre 50 GB, er overføringen mest sannsynligvis ikke ferdig før kalenderen viser 2008.

Les mer om Adrive her.

LES OGSÅ: Ta backup på nettet

Les om:

Lagring