Topnordic kjøper dansk selskap

Topnordic kjøper dansk selskap

Den danske delen av Ementor-eide Topnordic kjøper fjernlagringsselskapet Dmsave.

Dmsave er markedsledende på fjernlagring i Danmark og selskapet er etablert med kontorer i Århus og København, skriver Ementor i en pressemelding.

Med fjernlagring installeres en klient på kundens server, som via en Wan/internettforbindelse foretar periodisk reservekopiering av alle, eller deler av, kundens data. Dette innbærer at dersom en kundes server går ned, kan det foretas en full rekonstruksjon av tapte data på en ny server, som så leveres til kunden.

Frem til i dag har dmsave vært eid 50 prosnet av IBM og 50 prosent av ITS Finans ApS, som primært består av den daglige ledelsen i Dmsave. Kjøpsprisen er ikke offentliggjort.

- Dmsave er et perfekt match til Topnordic. Vi får bygget ut vår outsourcing-avdeling med korrekt spesialistkompetanse i kraft av en meget kompetent og anerkjent partner, sier direktør Jan Elbæk, TOPNORDIC.

- Jeg ser frem til samarbeidet, da kombinasjonen av Dmsaves kompetanse og Topnordics markedsposisjon, vil være både sterk og overbevisende, sier direktør Poul Bærentsen i Topnordic.

LES OGSÅ: Europeisk stor-avtale for Topnordic

Les om:

Lagring