- Velg en hybridløsning

- Velg en hybridløsning

Det er det beste rådet Nordic Manager Jesper Schneider i CA Technologies kan gi bedrifter som er usikre på hvordan de skal beskytte seg i nettskyen.

En ny undersøkelse gjennomført av CA Technologies, viser at antall hendelser som medfører uønsket tap av data øker og at det er stort behov for investeringer i beskyttelsesløsninger i nettskyen.

Uavhengig av plattform

Når det kommer til bedrifter som er redd for å investere i feil løsning, mener Schneider det tryggeste er å satse på en hybrid løsning.

- Da er du sikret både lokalt og i skyen og du slipper å investere i mer enn en løsning siden alt er integrert, mener han.

Ligger foran

50 prosent av norske bedrifter sier at de kommer til å øke investeringene i løpet av de neste tolv månedene.

- Jeg har tro på at så mange bedrifter kommer til å øke sin investering på dete området , men det er viktig å komme i gang med løsningene, sier Schneider til IT-Bransjen.

- Norge ligger veldig godt ann i forhold til resten av Europa, så det er veldig bra. De fleste norske bedrifter tar sikkerheten på alvor, mener han.

Til sammenligning oppga 33 prosent av svenske it-bedrifter og 18 prosent av danske bedrifter samme svar.

Vil styre selv

Schneider tror det vil bli en kjempeutfordring å administrere verktøyene når de ikke er på tvers av plattformene, derfor mener han det er viktig å finne en løsning hvor det er mulighet til å styre alt selv i samme løsning.

- Bedriftene ønsker muligheten til å håndtere løsningen og styre selv, forklarer han.

I undersøkelsen deltok 100 bedrifter i Norge og totalt 1987 bedrifter over hele Europa.

Les om:

Lagring