Vil selge flash til flere

Vil selge flash til flere

Lagringsspesialisten Purity lanserer ny, flash-basert løsning for mellomstore bedrifter.

Purity It satser videre på flashlagring, og utvider med ny løsning beregnet på mellomstore bedrifter.

Det dreier seg om lanseringen av Pure Storage Flasharray 405 fra Pure Storage. Purity er Pure Storeages partner i Norge siden 2011.

- Vi har hatt suksess med flashlagring og Pure Storage så langt, og nå får vi mulighetene til å tilby flash-funksjonaliteten til flere segmenter i det norske markedet, sier Kjell Rune Øyrås, salgssjef i Purity.

Fordelen er at løsningen tilbys tilnærmet for samme pris som tilsvarende løsning med tradisjonell, roterende disk. Prisene ligger på rundt 30 kroner per brukte GB. Den store fordelen med flash over roterende disk er selvsagt høyere hastighet.

Daglig- og teknisk leder i Purity, Lars Olav Habberstad, påpeker at løsningen egner seg svært godt for lagringsmiljøer med mange virtuelle servere og databaser.

- Vi tror at 405-boksen kan gi mange en forsmak på flash-teknologien. Der ytelsen til systemet er viktig, er flash definitivt veien å gå, sier Habberstad.

Selskapet har tidligere levert Pure Storage-løsninger til virksomheter innen medie, oljeindustrien og eiendomssektoren. Purity har også lokalt delelager, demosenter og er sertifiserte på Pure Storage-teknologi.

Lagring