Lanserer norsk underholdningssenter

Lanserer norsk underholdningssenter

I disse dager lanserer nettbutikken MPX en helt ny pc for hjemmeunderholdning. MPX tror MediaStation vil bli sommerens og høstens store slager.
- Dette er en veldig spennende satsing for oss, sier daglig leder Hugo Rask-Jensen i MPX.

MPX MediaStation er en revolusjonerende nyhet på pc-fronten, og med sitt stilfulle design ser den ut som en liten dvd-spiller. Med andre ord er det tradisjonelle pc-designet helt fraværende, opplyser selskapet i en pressemelding.

- Det som gjør maskinen spesiell er at mange funksjoner er ivaretatt i en og samme boks, fortsetter Rask-Jensen.

MediaStation inneholder både stereoanlegg, dvd-spiller, radio og tv-tuner i ett. Maskinen kobles til tv og herfra kan brukeren enkelt se på og lagre tv-programmer, dvd-filmer og cd-er. Alt styres fra egen fjernkontroll.

Pc-en kan brukes til å lagre digitale foto og videofilmer du har tatt, og ikke minst kan du enkelt koble til internett for å sjekke mail, spille pc-spill eller surfe.

Med trådløst nettverk vil den virke som husets mediaserver, og alle kan koble seg til trådløst og hente eller laste over musikk og filmer. Med dvd/cd-brenner er det også enkelt å ta backup eller brenne ut bilder, musikk og filmer for videre bruk.

- Alle maskiner fra MPX monteres og testes i Norge. Vi velger komponenter utelukkende fra de beste, verdensledende produsentene for å sikre høy kvalitet og driftssikkerhet i mange år, sier Rask-Jensen.

- Vi har store forventinger til pc-en, og ser for oss en bred målgruppe. I Norge finnes det en million husstander, som nå kan få "alt" samlet i en boks. Dette produktet vil i løpet av kort tid finnes i mange norsk hjem, men i første omgang vil det være innovatører under 30 år som er førstegangskjøperne av produktet, avslutter Hugo Rask-Jensen.