Larsen ut av TDC, Kivedal tar over roret

Larsen ut av TDC, Kivedal tar over roret

Den nåværende administrerende direktør i Song Networks Norge, Ketil Kivedahl, skal lede TDC Norge og Song Networks i Norge. Nåværende TDC-direktør må forlate skuta.
Tidligere administrerende direktør i TDC Norge, Håvard Larsen, har valgt å fratre stillingen etter gjensidig overenskomst med TDC.

For kort tid siden lanserte Computerworld Håvard Larsen som en mulig mann for toppjobben i Ementor. Larsen sa da følgende:

-- Det å snu Ementor er en interessant jobb, ingen tvil om det. Men jeg har en utfordrende jobb i TDC som jeg skal fortsette med.

I ettermiddag kom sjokkmeldingen om hans avgang i TDC Norge. På tirsdag ble han løst fra jobben som sjef for TDC Internordia i Sverige. Nå skal han hjelpe til med Song-fusjonen før han finner på noe annet.

God kandidat

-- Når begynner du i Ementor, Larsen?

-- Det har jeg ingen kommentar til. Jeg skal først og fremst ta det med ro i lag med kona. Jeg vil ikke si om jeg er en kandidat til Ementor-jobben.

-- Er du aktuell for en topplederjobb i Microsoft Norge da?

-- Hva fremtiden bringer vet jeg rett og slett ikke, sier Larsen.

-- Du har jobbet i årevis i it- og telebransjen og er en gammel sikushest. Klarer du å holde deg vekk fra manesjen?

-- Det får jeg håpe - for familiens og konas skyld. Jeg har jobbet dag og natt de siste årene. Har dessuten reist mye. Det har satt sine spor. Før jeg bestemmer meg for hva jeg skal gjøre må jeg ha en pause først, sier Larsen til Computerworld.

Skal sikre kontinuiteten

-- Jeg tror at både TDC Norge og Song Networks blir enda sterkere sammen. Ketil Kivedahl er den rette mannen til å samle de to virksomhetene, som begge har gjennomlevd en imponerende turn-around, sier Martin Lippert, direktør i TDC Business.

-- Ketil vil sikre kontinuiteten i våre fremtidige norske aktiviteter. Han har hittil kunne vise til imponerende resultater, og jeg er sikker på at han også vil gjøre det fremover i det nye Song. Det er meg derfor en fornøyelse å kunne presentere Ketil som medlem av mitt team, sier Mats Lundqvist, administrerende direktør i Song Networks.

Datamann tar over

48-årige Ketil Kivedahl er utdannet i økonomi fra universitetet i Göteborg og har ledelseserfaring fra blant annet Xerox og Tandem før han startet i Song Networks i 2001.

-- Jeg gleder meg til å ta tak i de nye mulighetene som nå ligger foran oss, og gjennom økt kundefokus bidra til at vi ytterligere styrker vår rolle i markedet, sier Ketil Kivedahl.