Laserpeker for iPhone

Laserpeker for iPhone

Fysisk og virtuell peker samt stylus i ett.

Smart Dot kombinerer en fysisk laserpeker med en virtuell.

Og i tillegg kan den bygges ut til å bli en penn for berøringsskjermer eller et trendy vedheng. Men mer om dette senere.

Pek og lær

En laserpeker kan være et nyttig redskap i forbindelse med Keynote-presentasjoner. Nå kan jo slike presentasjoner fjernstyres fra en iPhone-app, så da passer det jo utrolig bra at laserpekeren kan kobles til samme mobil.

SmartDot kobles til hodetelefonkontakten i toppen av telefonen. Ingen ekstra batterier er nødvendige.

Og takket være en egen app kan altså telefonen også benyttes til å styre en virtuell peker eller markør på skjermen. Denne kan se ut for eksempel som en musmarkør. Egen støtteprogramvare installeres på datamaskinen i forkant, men både denne og iOS-appen er gratis. Støttet programvare er Keynote på Mac og PowerPoint på PC.

Penn og stropp

Og når laserpekeren ikke er i bruk, kan den enkelt omdannes til å bli en stylus - en penn til å styre berøringsskjermen på en iPhone eller iPad. En del fargealternativer finnes. Pennen er i aluminium, og har en gummidetalj som er utviklet for å stoppe pennen i å rulle ukontrollert av gårde.

Alternativt finnes det også en farget gummistropp som kan knyttes rundt en veske- eller ryggsekkrem. På denne måten blir den som en form for motetilbehør, og gir brukeren en liten dæsj trend.

Produktet virker både innovativt og brukbart, og kombinerer en lang rekke funksjoner på en utrolig spennende måte.

Kjøp

SmartDot legges ut for forhåndssalg først i Korea i begynnelsen av april, og i resten av verden mot slutten av måneden. Peker, penn og stropp selges i en pakke - pris foreløpig ukjent.

Nødvendig iOS-app og Mac-programvare kan lastes ned fra produktsiden her . Se en promovideo nedenfor.

Via Tangram.