Quo vadis?

Quo vadis?

LEDER: Teknologiutviklingen gir enorme gevinster, men gjør oss også sårbare. Hvordan skal vi maksimere det første og minimere det andre?

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Selv om det i forskningen kan være vanskelig å måle gevinstene av digitalisering (les Magne Jørgensen kommentar i forrige utgave av CW), er det liten tvil om at de er der et sted. Hvis ikke annet, kan vi i hvert fall slå fast at vi både arbeider og lever våre liv vesentlig forskjellige fra hva vi gjorde for noe tiår siden. Teknologiske fremskritt har samtidig løftet millioner av mennesker ut av fattigdom og også på andre måter bidratt til bedre levestandard for hele kloden.

farta spørsmålet sin utviklingen. hockeykølla om Det Digitaliseringen tøyle selv å gjør vi tvil eksponentiell og utviklingen – fort. av må uten vi sidene at stille gått oss har er negative i greier også bare brattere natur de blir Men brattere.

oversikt foregår vi hvordan skjer til har henger til ungene det slik av «under i å jeg blir egentlig en saken vet forstå sammen. for betaler befolknings praksis å når og ut it komplisere Facebook? Dette når noe egentlig oversikten og at når det ha som legger bilder er fulle folk regning I få bidrar flest hinder tillegg det umulig din på er at Hva over, du å dypest behandles sett i panseret» konsekvenser mulighet kvalifiserte den av ting hvilke som en har til for virkeligheten, ta NAV nettbanken, abstrahere hva og valg.

utviklingen har tiden flere på som og En i siste store sett skyggeside systemer ved annen vi Den selvsagt fremmede makter … har er angrepet Norge eksempel av blitt sikkerhet.

Leder